GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A Superenduro a motorversenyzés egyik, látványos formája. A sportág lényegében három szakág, az enduro, a motocross és a trial kombinációja. A világbajnokság fordulói jellemzően egynapos események, amelyek során három kategóriában küzdenek a versenyzők egymással rövid, néhány perces futamok keretein belül, általában sportcsarnokokban.

Ha többet szeretnél tudni a sportágról, kattints a linkre.

A Bronz, Silver és Gold kategóriájú jegyek 16 órától jogosítanak belépésre, a Prestige kategória Superpole-ja és a döntők is láthatók e jegyek megvásárlásával, valamint részt lehet venni az autogramosztáson is. Kiegészítésként Training jegyet is lehet váltani, ezzel 11:00 és 15:30 között lehet megtekinteni az edzéseket. A Paddock jegyek is kiegészítő jegyek, amelyekkel a paddockba lehet látogatni a kijelölt időben. A Paddock és Training jegy önmagában nem jogosít fel a délután futamra való belépésre!

Igen, a Bronz, Silver és Gold jegyek árából 12 éves kor alatt 50% kedvezményt adunk. Ezt a jegyvásárlásnál az Eventim oldalán lehet kiválasztani a jegykategória hozzáadása után egy lenyíló fül segítségével.

Illetve kerekesszékes jegyet ingyenesen lehet váltani.

2023. február 4-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a SuperEnduro GP of Hungary.

Mivel a székek a pálya körül U alakban helyezkednek el, ezért a pálya minden szektorból jól látható. A Gold jegyek a pályához közelebb eső szektorokba szólnak, ahol szinte testközelből lehet nézni az eseményeket. A Bronz kategóriájú helyekről nagyon jó szögből, remek rálátás nyílik a teljes pályára.  A Silver kategóriájú jegyek pedig átmenetet képezve a Bronz és Gold szektorok között jó rálátást és közeli élményt biztosítanak.

A délelőtti edzések 11.30-kor kezdődnek. 16:00-kor van kapunyitás, 18:00-kor nyitóünnepség, majd 18:35-től kezdődnek a döntő futamok. A bővebb program, az alábbi linken érhető el.

A Bronz, Silver és Gold kategóriájú jegyek a világbajnoki futamra, vagyis a délutáni show-ra biztosítanak belépést.

Kiegészítésként a délelőtti edzésekre is lehet jegyet (Training jegy) váltani, amikkel csak délelőtt van lehetőség belépni. 

A Paddock jegyek is kiegészítő jegyek, amelyekkel a paddockba lehet látogatni a kijelölt időben.

A Paddock és Training jegy önmagában  nem jogosít fel a délután futamra való belépésre!

 

Kövess be minket Facebookon, ahol friss tartalmakkal várunk, és ahol minden fontos információt megtalálsz, illetve az újdonságokról elsőkézből értesülhetsz.

Facebook oldalunk: Enduro GP of Hungary.

Igen, a világbajnoki futamokat a Sport TV csatornája közvetíti. A budapesti forduló 18 órától élőben látható a Sport2-n.

Az adásokról bővebb és friss tájékoztatást a Facebook oldalunkon teszünk közzé: Enduro GP of Hungary.

A training előtt, 11-kor van kapunyitás, majd pedig 15.30-kor kapuzárás. A Gold, Silver és Bronz jegyekkel 16.00-tól lehet belépni az arénába. A kapuk a rendezvény végéig nyitva vannak, de a jegy csak egyszeri belépésre jogosít fel, tehát ha valaki elhagyja az arénát, utána már nem mehet vissza. 

Állatot (vakvezető kutya kivételével), ételt, italt, fegyvert vagy annak látszó tárgyat, illetve egyéb életre, testi épségre, egészségre, közbiztonságra veszélyes tárgyat vagy anyagot, kerékpárt, rollert, kismotort, görkorcsolyát, gördeszkát.