GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A Superenduro a motorversenyzés egyik, látványos formája. A sportág lényegében három szakág, az enduro, a motocross és a trial kombinációja. A világbajnokság fordulói jellemzően egynapos események, amelyek során három kategóriában küzdenek a versenyzők egymással rövid, néhány perces futamok keretein belül, általában sportcsarnokokban.

Ha többet szeretnél tudni a sportágról, kattints a linkre.

A különböző jegykategóriák azt határozzák meg, hogy mennyire közel/távol van az adott ülőhely a pályától. A Gold kategóriájú jegyek találhatók a legközelebb, a bronz kategóriájú jegyek pedig a legtávolabb a pályától.

Igen, a Bronz, Silver és Gold jegyek árából 12 éves kor alatt 50% kedvezményt adunk. Ezt a jegyvásárlásnál az Eventim oldalán lehet kiválasztani a jegykategória hozzáadása után egy lenyíló fül segítségével.

Illetve kerekesszékes jegyet ingyenesen lehet váltani.

2023. február 4-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a SuperEnduro GP of Hungary.

Mivel a székek a pálya körül U alakban helyezkednek el, ezért a pálya minden szektorból jól látható. A Gold jegyek a pályához közelebb eső szektorokba szólnak, ahol szinte testközelből lehet nézni az eseményeket. A Bronz kategóriájú helyekről nagyon jó szögből, remek rálátás nyílik a teljes pályára.  A Silver kategóriájú jegyek pedig átmenetet képezve a Bronz és Gold szektorok között jó rálátást és közeli élményt biztosítanak.

Jelenleg még nincsen pontos időterv. A program nagyjából 9 óra körül kezdődik az edzésekkel és a kvalifikációkkal, amelyek a Training jeggyel látogatható. A világbajnoki futam pedig délután lesz megtartva, amelyet a Bronz, Silver és Gold kategóriájú jegyekkel lehet látogatni. A kapunyitás 16 órától várható a show és a világbajnoki futam kezdete pedig 18 órától.

A Bronz, Silver és Gold kategóriájú jegyek a világbajnoki futamra, vagyis a délutáni show-ra biztosítanak belépést.

Kiegészítésként a délelőtti edzésekre is lehet jegyet (Training jegy) váltani, amikkel csak délelőtt van lehetőség belépni. 

A Paddock jegyek is kiegészítő jegyek, amelyekkel a paddockba lehet látogatni a kijelölt időben.

A Paddock és Training jegy önmagában  nem jogosít fel a délután futamra való belépésre!

 

Kövess be minket Facebookon, ahol friss tartalmakkal várunk, és ahol minden fontos információt megtalálsz, illetve az újdonságokról elsőkézből értesülhetsz.

Facebook oldalunk: Enduro GP of Hungary.

Igen, a világbajnoki futamokat a Sport2 csatornája közvetíti. A budapesti futam esetében, a szabályok értelmében csúsztatott adás keretében lehet megtekinteni a teljes futamot. 

Az adásokról bővebb és friss tájékoztatást a Facebook oldalunkon teszünk közzé: Enduro GP of Hungary.

A Gold, Silver és Bronz jegyekkel 16.00-tól lehet belépni az arénába. A kapuk a rendezvény végéig nyitva vannak, de a jegy csak egyszeri belépésre jogosít fel, tehát ha valaki elhagyja az arénát, utána már nem mehet vissza.