Rólunk

A TRP Hungary csoportról

A TRP Hungary az autó-motorsportok terén működő vállalkozásokból áll, kiemelt tagja a hazai sport- és szakmai rendezvények promóteri, társpromóteri vagy szervezői feladatait ellátó TRP Events, emellett a versenyzőmenedzseléssel foglalkozó Motorsport Talent Management (MOTAM) és a médiapiacon működő TRP Media is a portfólió részét képezi.

A vállalatcsoport 2015-ben jött létre Truck Race Promotion néven, a kezdetekben azzal a küldetéssel működött, hogy visszahozza a Magyarországra a kamionversenyzést, majd egyre nagyobb részt vállalt a hazai autó- és motorsport rendezvények fejlesztésében. Tevékenysége 2021-től bővült a MOTAM elindításával és a TRP Media első kiadványa, a Racingline.hu felvásárlásával.

A napjainkban már TRP Events névű rendezvényszervező divízió a Kamion Eb és fesztivál és más események mellett a Rally Hungary európa-bajnoki futam promótereként dolgozott és létrehozta a ZEG Rally Show-t is, ami 2022-ben az EnduroGP-világbajnokság zalaegerszegi fordulójával párhuzamosan zajlott. A sportesemények mellett a TRP Events szakmai rendezvények, konferenciák és roadshow-k lebonyolításában is nagy tapasztalatokkal rendelkezik, a szimulátorsportban is érdekelt a nemzetközi szinten is egyedülálló SIM Liga promótálása révén.

Szintén a portfólióhoz tartozik a Motorsport Talent Management (MOTAM), aminek célja, hogy a sikeres események mellett sportolók előmenetelét is segítse. A MOTAM a szponzoráció, a sportszakmai menedzselés, a fizikai és mentális felkészítés, a kommunikáció és a jogi háttér terén is szolgáltatásokat nyújt a felkarolt versenyzőknek, akik a pályafutásuk minden elemében szakemberek segítségére támaszkodhatnak a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében.