Sajtó

SUPERENDURO HUNGARY

MÉDIA AKKREDITÁCIÓ

 

Kedves Kollégák,

Megkezdődött az újságírók akkreditálása a 2023. február 4-én tartandó, budapesti Superenduro GP-re. Az akkreditációs lapot január 30-ig kell eljuttatni a verseny sajtóirodájára e-mailben a következő két címre: [email protected], [email protected]

Az eseményre kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatnak. Az ezt igazoló sajtóigazolvány másolatát kérjük csatolni.

Kérjük pontosan és olvashatóan töltsék ki a mellékelt akkreditációs nyomtatványt, figyelembe véve az ott meghatározott feltételeket – vagyis a sajtóigazolvány kötelező csatolását.

A kitöltött akkreditációs nyomtatványt e-mailben kell eljuttatni a csatolmányokkal egyetemben legkésőbb január 30-ig a verseny sajtóirodájához.

Minden médium egy fotóst és egy újságírót (különleges esetben két újságírót) akkreditálhat az eseményre.

Az akkreditációs kérelem benyújtása nem jelent automatikus akkreditálást a versenyre.

A sajtóiroda fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítson / ne fogadjon el akkreditációs kérelmeket. A kérelem elfogadásáról, illetőleg elutasításáról a kitöltött nyomtatványon szereplő e-mail címre érkeznek a visszaigazolások. A késve érkezett akkreditációs kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni a sajtólista összeállításakor.

 

A verseny nemzetközi promótere mindössze 15 fotósnak engedélyezi a belépést a küzdőtérre, azt a 15 főt pedig ő választja ki, ezért kérjük azok megértését, akiknek ez esetleg nem sikerül.

 

Az akkreditációs nyomtatványt innen tudják letölteni.